Welkom op de site van de duitse doggen kennel de Sainte audru.

Al twintig jaar zijn wij gek op de charme van dit Apollo van de hondenras. De duitse dog is een nobele, mooie, goede en kalme vriend die helemaal nooit boosaardig is en die vlug lid wordt van zijn nieuwe familie. U moet immers weten dat het liever in een comfortabele sofa zal zitten dan in een hok! Deze hond blijft distant en koel met onbekenden (een blaf is genoeg om die persoon te verschrikken) maar met de familie, is hij een lieve en vriendelijke waf.

In 1995 zijn wij vanwege onze passie "fokkers" geworden (alhoewel dat een groot woord is!). We zijn nu erkend door de Koninklijke Maatschappij St-Hubertus en door de Belgische Duitse Doggen Club (CBDA/BDDC). Onze hondjes groeien in de familie. We hebben weinig fokdieren en beperken ons tot een a twee dracht(en) per jaar. Onze "huis"fokkerij zorgt voor onze kwaliteitswaarborg en biedt u toekomstige vrienden met en officiële pedigree, tatoe een de belofte om veel jaren van puur plezier te kunnen beleven.

Op deze site, leert u ons en onze groote familie kennen. Die familie waarvan u misschien eens lid wordt als u door een van onze hondje aangelokt wordt. Als u lid wordt van de Sainte audru famlilie blijft deze site de ontmoetings- en contactplaats met andere liefhebers en eigenaars van honden uit onze fokkerij.

Copyright © 2006 - Elevage de Sainte Waudru